CURSUSAANBOD 2012/13

Alle lessen beginnen in week 36

Gevorderden:
Dinsdag 18:00 - 19:15 uur
(eerste les op 4 september 2012)

Professionals:
Dinsdag 20:30 - 22:00 uur (modern)
Donderdag 10:00 - 11:30 uur (klassiek)
(eerste les op 4 en 6 september 2012)

Productie Groep:
Maandag 20:00 - 22:00 uur
(eerste les op 3 september 2012)

Comtemporary Dance classes:
Hedendaagse dans richt zich op creatieve zelfexpressie, doorbreekt de starre beperkingen van het klassieke ballet om te komen tot een vrije, vloeiende en aangename beweging.

Hedendaagse dans beginselen omvatten: centreren, uitlijning, zwaartekracht, ademhaling, contractie, release, vallen en herstel, vloerwerk, balans en uit balans, spanning
en ontspanning.

De lessen zijn een uitdaging, maar ontspannen, met een nadruk op expressie en plezier. De dansers moeten dieper in de kwaliteit van de beweging om hun gebruikelijke en stereotiepe gebaar in een meer persoonlijke beweging te veranderen.

Productie Groep:
Deze groep heeft als einddoel een dans/ theater voorstelling. Er worden nieuwe choreografieën gemaakt in verschillende dansstijlen. Deze groep werkt naar een totale voorstelling die ook een thema of verhaallijn volgt.

Om in deze groep te kunnen mee doen moet je wel wat dans- of toneelervaring hebben.

Docenten:
Maandag en Dinsdag: Lorenzo Borella
Donderdag: Luciola Dumont

Voor deze groepsles is het mogelijk om strippenkaarten van 10 lessen te kopen.

Prijzen:
Gevorderdengroep 35 euro per maand Professionals 35 euro per maand De strippenkaart van 10 lessen kost 85 euro en is alleen te gebruiken voor de lessen op donderdag.

De mensen die een combinatie willen maken van een trainingsgroep met de productiegroep krijgen 20% korting op het lesgeld van laatstgenoemde.

U kunt via onze mail info@gif-t.nl een inschrijvingsformulier aanvragen.

Algemene voorwaarden Stichting Gif.t Algemene voorwaarden voor DanslessenInschrijving
Inschrijving voor deelname aan de danslessen gebeurt door inlevering van een volledig ingevuld en ondertekend inschrijfformulier. Indien cursist jonger is dan 18 jaar, dient het inschrijfformulier ondertekend te worden door een ouder/verzorger van cursist. 2.Opzegging kan uitsluitend geschieden per brief, gericht aan Gif.t, met inachtneming van een opzegtermijn van tenminste één maand.

Betaling


 

home
ACTUEEL


OVER GIF.T


CURSUSAANBOD
2012/13SHOWS GIF.T


FLYERS


CANVAS
PERFORMING ARTCV/CONTACT


SAMENWERKINGEN


LINKS